De Parelvink

Hip Hergebruikt - Happy Handgemaakt

Creatieve WORKSHOPS op maat

TEKSTLADDERS / AFBEELDINGEN overbrengen op HOUT of STEEN / DROMENVANGERS / MEUBELTJES PIMPEN / KRIJTVERF maken en toepassen / SJABLONEREN op stoofjes of raamluiken / Plantenhangers knopen / memoborden / VROLIJKE SCHILDERIJEN met ACRYLVERF / SIERADEN / BETONLOOK / STRINGART

Ben je op zoek naar een gezellige invulling voor een vriendinnenmiddag, zussendag, babyshower, familieuitstapje of teamdag?

Ons 'keuterijtje' uit 1894 ligt in een mooie bosrijke omgeving, net buiten Schoonoord (Dr.). In alle seizoenen is het hier goed toeven. We beschikken over een lichte workshopruimte en een grote tuin met diverse zitjes en een overdekte vuurplaats. Naast het huis loopt een zandpad naar het bos waar je fijn kunt wandelen. Voor groepen van 3 tot 12 personen kunnen we een creatieve workshop (2-3 uur) geven. Maar ook een volledig verzorgde dag is mogelijk. In overleg met jou stellen we een afwisselend programma op: een creatieve workshop, aangevuld met een andere activiteit. Bijvoorbeeld een boswandeling, puzzeltocht, lunch, high-tea of hot chocolat/gluhwein bij een houtvuurtje, bordspelletjes of een quiz, barbecue, buffet of diner. Geef je wensen door en wij informeren je vrijblijvend over de kosten en de mogelijkheden.

*******************

STRINGART

Beschrijving workshop AFBEELDING OP SLOOPHOUT: In de workshop leer je hoe je een geprinte tekst, foto of afbeelding vanaf papier overbrengt op hout. We zetten eerst zelf een bord van sloophout in elkaar. Er is keuze uit heel veel teksten of afbeeldingen in allerlei kleuren en stijlen. Je werkt het tekstbord af met verf en accesoires. Als het afgelakt is is het geschikt voor binnen en buiten.

*******************